Blog

WhatElze! gaat naar Curaçao Culinair!

5 april vliegen Sanne en Elze naar Curaçao, daar ondersteunen we de horeca tijdens Curaçao Culinair op 8&9 april!   ♥♥♥ #notheworstjobtodo 🙂    

15 februari 2016

KINDERKOOKFESTIVAL!

Op 29 Mei aanstaande organiseert WhatElze! in samenwerking met ‘Bij Daan Events’ het eerste KINDERKOOKFESTIVAL in Emmen. Op het prachtige Raadhuisplein bij de speeltuin zal van 11:00 uur tot 19:00 uur een culinair kinderfeest plaatsvinden voor elke (kleine) lekkerbek! Hier kunnen kinderen zelf eten maken, proeven en versieren en nog veel meer! Binnenkort meer informatie!..  Lees verder »

4 februari 2016

Fashionevent voor CliniClowns

Op 22 maart word er een benefietavond georganiseerd in de grote kerk in Emmen, de gehele opbrengst gaat naar de CliniClowns. Wij van WhatElze! vinden dit een mooi initiatief en gaan hier vrijwillig ons steentje aan bijdragen door het horeca stuk onder onze hoede te nemen.   Lees meer op Facebook: Fashionevent voor CliniClowns ‘Ziek zijn..  Lees verder »

1 februari 2016

WHATELZE! @the Office

Bijzonder blij (en trots) zijn wij met onze mooie werkplek! Aan het prachtige nieuwe Raadhuisplein vind je ‘onze’ voordeur, zoek je ons?? Zoek dan naar het paard in de gang met zijn FC Emmen sokken aan het de de grote letters ‘OFFICE’ ! De Office is onze basis waar we s’ochtends en s’middags graag werken,..  Lees verder »

5 januari 2016

MM dance event

Op 9 oktober hebben wij met onze Crew! gewerkt tijdens het MM Dance Event, wat een top avond was het! In opdracht van de JCI Emmen hebben we de gasten de gehele avond mogen verwennen! Toffe DJ’s draaide in de Grote Kerk van Emmen het dak eraf! Trots zijn we op ons Horecapersoneel die de hele avond hebben..  Lees verder »

15 oktober 2015