Blog

What-Elze-kerstpakketten-gekte

Kerstpakketten gekte

‘Het is een gekke tijd’ die hoor je dagelijks! ‘Houden jullie het een beetje vol?’ die ook! We gaan het volhouden, hoe? Door creatief te zijn, verder te denken dan wat we normaal doen en door gewoon te kijken naar wat wél mogelijk is. En zo kwam het idee om kerstpakketten te gaan maken en..  Lees verder »

25 december 2020
WhatElze-10jaar

10 jaar WhatElze!!!

10 jaar….ja echt! Time flies when your having fun! 10 jaar…dit hebben we op 10 juli gevierd met een heuse ‘Rosé walk Thru’ samen met onze leveranciers, horecagekken, opdrachtgevers en onze fantastische crew! Proud als een pauw ben ik (Elze😊) op alles wat we samen hebben neergezet. Dagelijks mensen blij maken, dat is wat we..  Lees verder »

16 juli 2020
WhatElze-Oktoberfest-2019

Oktoberfest Emmen

De foto zegt genoeg? We mochten de geweldige organisatie van oktoberfeest Emmen ondersteunen door  de complete crew te verzorgen! Elze als eventmanager en alle toppers achter de bar en in de bediening! Wat een sfeer, wat een feest, wat een top organisatie! Emmen is een mooi feest rijker!

21 september 2019

Brands Bouw 80 jaar

Ik denk één van de mooiste opdrachten tot nu toe is het organiseren van het 80 jarig jubileum voor Brands Bouw in Emmen! 600 zakelijke gasten met diner in foodtruckstijl en feest, en wat voor feest…… We boekten de Edwin Evers band en het dak van de Brands loods ging eraf!!! De complete inrichting afgestemd..  Lees verder »

1 september 2019
WhatElze-nieuw-pand

Nieuw pand!

Na een dikke maand keihard klussen is het dan zover!! We hebben ons gezellige kantoortje verruild voor een prachtig pand aan de Hoofdstraat! Hier kunnen we groeien op verschillende manieren. Meer ruimte voor opslag van mooie aankleding, meer werkplekken voor creatieve collega’s en enthousiaste stagiaires en we kunnen sneller, praktischer en efficiënter werken door deze..  Lees verder »

3 mei 2019
Catering-WhatElze-Fuhler

Fuhler Festival

Fuhler Wegenbouw 80 Jaar! Een fantastische opdracht die ons nog heel lang bij blijft! En wel door verschillende redenen. Als eerste doordat het bedrijf word gerund door de warme familie Fuhler, we voelden ons vanaf het eerste moment direct zo welkom bij de 3 enthousiaste zussen aan tafel. Doordat een huidig concept niet door kon..  Lees verder »

8 juni 2018
Catering-Harwig-WhatElze

Harwig installatietechniek 110 jaar!

Een parel onder onze vaste opdrachtgevers is Harwig. Dit bedrijf heeft naast zijn kennis en kunde een heel fijn en betrokken team die altijd in zijn voor een uniek feestje, gezellige borrel, bijzondere bijeenkomst of een mega feest. De personeelsvereniging is erg actief en zodra er iets te vieren is word er al snel geroepen..  Lees verder »

24 september 2017

WhatElze! gaat naar Curaçao Culinair!

5 april vliegen Sanne en Elze naar Curaçao, daar ondersteunen we de horeca tijdens Curaçao Culinair op 8&9 april!   ♥♥♥ #notheworstjobtodo 🙂    

15 februari 2016

KINDERKOOKFESTIVAL!

Op 29 Mei aanstaande organiseert WhatElze! in samenwerking met ‘Bij Daan Events’ het eerste KINDERKOOKFESTIVAL in Emmen. Op het prachtige Raadhuisplein bij de speeltuin zal van 11:00 uur tot 19:00 uur een culinair kinderfeest plaatsvinden voor elke (kleine) lekkerbek! Hier kunnen kinderen zelf eten maken, proeven en versieren en nog veel meer! Binnenkort meer informatie!..  Lees verder »

4 februari 2016

Fashionevent voor CliniClowns

Op 22 maart word er een benefietavond georganiseerd in de grote kerk in Emmen, de gehele opbrengst gaat naar de CliniClowns. Wij van WhatElze! vinden dit een mooi initiatief en gaan hier vrijwillig ons steentje aan bijdragen door het horeca stuk onder onze hoede te nemen.   Lees meer op Facebook: Fashionevent voor CliniClowns ‘Ziek zijn..  Lees verder »

1 februari 2016